Consilier pentru Dezvoltare Personală

Cursul de specializare –  Consilier pentru Dezvoltare Personală

Poți să faci o schimbare în această perioadă dificilă și să îți oferi posibilitatea de a crește personal și profesional și de a sustine alte personane aflate într-un demers similar. Participarea la cursul Consilier pentru Dezvoltare Personală conferă participanților o nouă specializare garantată prin diploma de absolvire emisă de Ministerul Muncii si Protecției Sociale, recunoscută atât la nivel național cât și în Uniunea Europeană.

Cursul se adreseaza atât specialistilor și absolvenților facultăților de psihologie, medicină, sociologie, psihopedagogie specială, asistență socială, filosofie, teologie, consilierilor scolari, trainerilor și formatorilor cât și tuturor persoanelor interesate să se dezvolte personal și profesional și care se află în căutarea unui program de formare potrivit nevoii personale de dezvoltare.

În urma participării la acest curs:
• Îti vei putea dezvolta o carieră într-un domeniu nou și dinamic în care să desfășori o activitate independentă și în același timp să beneficiezi de un program flexibil;
• Vei obține o specializare (Consilier pentru Dezvoltare Personală), garantată printr-o diplomă acreditată de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și de Ministerul Educației, recunoscută în Uniunea Europeană;
• Vei dobândi cunoștințe teoretice și abilități practice pentru a desfășura ședințe de consiliere atât individuale cât și de grup.

Competențe obținute la finalul acestui curs Consilier Dezvoltare Personală:
• Organizarea propriei activităţi;
• Dezvoltarea carierei;
• Crearea spaţiului de interacţiune cu persoanele consiliate;
• Investigarea situaţiilor problemă;
• Explorarea soluţiilor potenţiale ale situaţiilor problemă;
• Consilierea privind modalităţi de dezvoltare personală.

Taxa de participare: 800 lei (include taxa de examinare)

Pentru orice detaliu suplimentar trimiteți-ne un mesaj la adresa de email: office@pasicatretine.ro sau sunați-ne la tel.: 0721 701927 sau 0747 100525.


Data

09 - 11 oct. 2020

Program

09:00 - 19:00

Locație

On-Line

Organizator

Asociația Pași către Tine
Tel:
0745677534, 0721701927
Email
office@pasicatretine.ro
WEB
https://pasicatretine.ro

Formatori

Scroll to Top
Autentificare