Despre noi

Asociația "Pași către Tine"

Asociatia “Pași către tine”  a luat fiinta pornind de la premisa ca fiecare persoana are capacitatea de a produce schimbari pozitive in propria sa viata, cu fiecare pas pe care il face catre sine insasi.

Statut

Asociația "Pași către Tine"

Echipa de specialisti a asociatiei Pasi catre Tine are convingerea ca sanatatea psihica reprezinta baza pentru securitatea fizica si emotionala.

Asociația "Pași către Tine"

Asociatia are ca obiectiv cresterea gradului de acces la servicii de suport specializat pentru persoanele aflate in dificultate, care se confrunta cu efectele traumei.

Servicii

Implică-te și tu

Vă puteți alătura campaniei noastre, alegând să redirecționați 2% din impozitul pe venit, descărcând și completând cu datele dvs. formularul din link-ul de mai jos, să îl semnați și să îl se depuneți, împreună cu anexele completate, dacă este cazul, în format hârtie, direct la registratura organului fiscal sau prin poştă, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire. Vă rugăm să urmați instrucțiunile de completare prezente în formularul de mai jos și să completați campul 2–Susţinerea unei entităţi nonprofit/unităţi de cult, cu următoarele date: Asociația Pași către tine, CIF: 3757618, cont: RO40RNCB0073155992960001.Declarația trebuie completată pentru anul 2019.
Scroll to Top
Autentificare